Novinky

< Zpět na aktuality


Vážení zákazníci, naše firma Vám nabízí speciální plastová víčka.

Vážení zákazníci, naše firma Vám nabízí speciální plastová víčka, která jsou určená k uzavření spirálově vinutých papírových tubusů standardně o vnitřních průměrech od 35 mm do 200 mm. Také Vám můžeme nabídnout víčka o vnitřním průměru 300 mm, ale ve vyšších odběrových množstvích. 
Veškeré tubusy jsou vyrobeny navíjením několika vrstev papíru na trn. Díky tomu jsou velmi pevné a odolné. K uzavření těchto dutinek slouží plastová víčka. Tyto papírové tubusy slouží především k ochraně zboží při jeho přepravě. 

Dutinky nižších průměrů sloužík navíjení textilu, kabelů a podobně. Díky tomu, že tubusy velice dobře odolávají perforaci a přehnutí, jsou předměty uskladněné v tubusu dokonale chráněné před poškozením, zlomením či zdeformováním. Papírové tubusy bývají také používané například na stavbách.

Plastová víčka zároveň zajistí, že z tubusu předmět nevypadne a zůstane chráněný před prachem, nečistotami či vlhkem. Nespornou výhodou papírových tubusů je také jejich velice nízká hmotnost, skladnost a nízká pořizovací cena. Spirálově vinuté papírové tubusy Vám můžeme nabídnout v různých průměrech, sílách stěny i délkách včetně plastových víček k jejich uzavření. Proto se na nás neváhejte obrátit s jakýmkoliv dotazem.




Kontakty Akart CZ spol. s r.o.
Bystřička 384
756 24 Bystřička

Mobil: +420 774 500 656
Mobil: +420 775 514 529
E-mail: info@akart.cz

Ukaž na mapě
Enjoyed with Azami.cz
Enjoyed with Azami.cz