Novinky

< Zpět na aktuality


Výroba poštovních krabic

Vážení zákazníci, naše firma Vám nabízí výrobu poštovních krabic, které přizpůsobíme různým velikostem zásilek. Pokud tedy potřebujete vyrobit poštovní krabice na míru, neváhejte se na nás obrátit.

S výrobou krabic z kartonu máme bohaté zkušenosti a Vaše maximální spokojenost s výrobkem je u nás na prvním místě. Vyrobíme Vám poštovní krabice různých rozměrů dle norem katalogu FEFCO, které umožňují snadnou manipulaci a bezpečné skladování poštovních zásilek. Pro jednoduché a rychlé složení poštovní krabice doporučujeme konstrukci, která nese označení F0427.

Aby byly předměty v poštovních krabicích bezpečně uloženy, je vhodné doplnit poštovní krabice speciální výplní, bublinkovou fólií, ochrannými hranami nebo dalšími fixačními balícími materiály, díky kterým předejdete poškození Vaší zásilky.

Poštovní krabice dodáváme v rozloženém stavu. Jejich složení je rychlé a není k tomu potřeba použít ani lepidlo. Výhodou poštovních krabic je také jejich nízká pořizovací cena, skladnost a praktičnost

Poštovní krabice a jiné kartonové obaly Vám vyrobíme na míru. V případě Vašeho zájmu nás kontaktujte.

Poštovní krabice
Kontakty Akart CZ spol. s r.o.
Bystřička 384
756 24 Bystřička

Mobil: +420 774 500 656
Mobil: +420 775 514 529
E-mail: info@akart.cz

Ukaž na mapě
Enjoyed with Azami.cz
Enjoyed with Azami.cz