Novinky

< Zpět na aktuality


Plastové obaly

Vážení zákazníci, v naší nabídce najdete nejen výrobky z vlnité lepenky, ale také praktické plastové obaly, které slouží jako skvělá alternativa k lepenkových obalům.

Naše produkty z kartonplastu jsou vhodné pro použití zejména všude tam, kde je potřeba mít vratný obal, který lze použít opakovaně. Velkou předností plastových obalů je také to, že jsou na rozdíl od lepenky voděodolné.

Balení výrobků do plastových obalů je navíc bezprašné a je tak zajištěna absolutní čistota bez prachových částic. To je vhodné zejména pro alergiky a pro použití v prostředí s požadavky na hygienu.

Součástí naší nabídky výrobků z kartonplastu jsou proložky, boxy, krabice, bedny, mřížky, ohradníky, blistry, paletizační pytle, mirelon, stretch folie, bublinkové folie, polystyren, pěnové fixace, PES pásky, HDPE, MDPE, LDPE sáčky a další.

Věříme, že s naším širokým sortimentem plastových výrobků budete maximálně spokojeni. V případě Vašeho zájmu o plastové obaly nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vám zodpovíme i Vaše případné dotazy.
Kontakty Akart CZ spol. s r.o.
Bystřička 384
756 24 Bystřička

Mobil: +420 774 500 656
Mobil: +420 775 514 529
E-mail: info@akart.cz

Ukaž na mapě
Enjoyed with Azami.cz
Enjoyed with Azami.cz