Novinky

< Zpět na aktuality


Potahovaná kartonáž pozvedne každý produkt

Součástí našeho sortimentu je také potahovaná kartonáž, která nachází své uplatnění zejména v oblasti dárkových a reklamních předmětů.

Potahovaná kartonáž vzniká potažením krabice z pevné hladké lepenky papírem. Papír může být probarvený nebo potištěný. Takto lze vytvořit skutečně reprezentativní obal, který dokáže pozvednout produkt vložený dovnitř.

Součástí potahované krabičky dále mohou být sametové výstelky, magnety na zavírání, stuhy apod. Předmět v krabičce s potahovanou kartonáží je tak nejen chráněn před rozbitím či nečistotami, ale také je dokonale podtržen a zvýrazněn jeho luxusní vzhled.

Potahovaná kartonáž má velmi široké uplatnění. Používá se například k výrobě krabiček na šperky, hodinky, mobilní telefony, dále se takto vyrábějí krabice na hračky, stolní hry, nejrůznější dárkové kazety s vínem, s kosmetikou apod. Potahovaná kartonáž je také ideální volbou pro výrobu luxusních pouzder na knihy, pouzder na dárkové a reklamní předměty apod.

V případě, že si objednáte potahované krabičky, počítejte s většími nároky na skladování, jelikož je dodáváme již ve složeném stavu.



Kontakty Akart CZ spol. s r.o.
Bystřička 384
756 24 Bystřička

Mobil: +420 774 500 656
Mobil: +420 775 514 529
E-mail: info@akart.cz

Ukaž na mapě
Enjoyed with Azami.cz
Enjoyed with Azami.cz