Novinky

< Zpět na aktuality


Fixace výrobků uvnitř obalu s využitím kartonových prokladů

Zafixuje své výrobky opravdu spolehlivě. K tomu Vám skvěle poslouží kartonové proklady z vlnité lepenky, které můžete využít hned několika způsoby. Použít je lze jako levný a zároveň velice efektivní způsob jak fixovat a ochránit zboží při jeho přepravě. Zabalit do nich také můžete různé předměty. Své využití najdou kartonové proklady z vlnité lepenky také třeba ve stavebnictví či jiných oborech.

Jednoduché formáty lepenek jsou upraveny pro snadnější balení rylováním nebo bigováním. Proklady vyrábíme z 2, 3, 5 nebo 7 vrstev vlnité lepenky. Sedmivrstvá lepenka je velmi pevná a snadno ochrání i ty nejnáchylnější předměty před rozbitím či jiným mechanickým poškozením.

Proklady z vlnité lepenky jsou také vhodné i jako výplně do kartonových krabic nebo jako proložky na EUR palety. Mohou tvořit jednoduchý ochranný obal, v případě rylování umožňují vysokou variabilitu při balení.

Vlnitá lepenka je vyrobená z recyklovaného materiálu. Používání kartonových prokladů je proto 100% ekologické a nijak nezatěžuje životní prostředí. Pokud máte zájem o kartonové proklady z vlnité lepenky, kontaktujte nás.
Kontakty Akart CZ spol. s r.o.
Bystřička 384
756 24 Bystřička

Mobil: +420 774 500 656
Mobil: +420 775 514 529
E-mail: info@akart.cz

Ukaž na mapě
Enjoyed with Azami.cz
Enjoyed with Azami.cz