Novinky

< Zpět na aktuality


Kartonplast a jeho přednosti

Dutinkový polypropylen neboli kartonplast slouží jako odolnější náhrada klasického kartonu. Skládá se z komůrkových desek s různým počtem vnitřních vrstev. Kartonplast může mít proto různou tloušťku a je díky tomu vhodný pro široké spektrum využití.

Kartonplast má výbornou pevnost, je lehký a odolný vůči chemickým látkám, vodě a povětrnostním vlivům. Tento plastový obal je možné snadno zpracovat ultrazvukovým svařováním, ohýbáním za tepla, mechanickým spojováním a děrováním. Kartonplast je omyvatelný, lze jej používat opakovaně a vyniká dlouhou životností.

Oproti papírovému kartonu je balení a manipulace s kartonplastem bezprašná, což zajisté oceníte. Velkou výhodou kartonplastu je také jeho zdravotní nezávadnost a můžete ho použít i pro přímý styk s potravinami. Kartonplast si můžete pořídit v různých barvách a je 100% recyklovatelný. Lze jej použít při výrobě vratných obalů, voděodolných obalů, potravinových obalů apod. Dále lze z kartoplastu vyrobit proložky, boxy, kontejnery, blistry a další praktické produkty.

Plastová kartonáž

Kontakty Akart CZ spol. s r.o.
Bystřička 384
756 24 Bystřička

Mobil: +420 774 500 656
Mobil: +420 775 514 529
E-mail: info@akart.cz

Ukaž na mapě
Enjoyed with Azami.cz
Enjoyed with Azami.cz