Novinky

< Zpět na aktuality


Jednodílné i dvoudílné skládací krabice

Nechte si vyrobit skládací krabice Akart na míru. Skládací krabice patří mezi nejoblíbenější obalové materiály. Jsou skladné, mají nízké pořizovací náklady a široké spektrum využití.

Náklady na jejich přepravu či skladování jsou nižší z důvodu jejich nízké hmotnosti a skladnosti. Skládací krabice vyrábíme různých tvarů a velikostí.

Nabídnout vám můžeme jednodílné skládací krabice i dvoudílné skládací krabice, které jsou tvořeny dnem a víkem. Skládací krabice se dodávají v rozloženém stavu, díky čemuž nikde nezaberou moc místa. Jejich poskládání je velmi rychlé a snadné.

K výrobě skládacích krabic se nejčastěji používá třívrstvá vlnitá lepenka. Díky své konstrukci jsou papírové krabice z lepenky ideálním přepravním boxem na jakékoliv výrobky, zboží či zásilky. Uschovat do nich můžete i drobné předměty, osobní věci, hračky nebo dokumenty.

Skládací krabice nacházejí své uplatnění ve skladech, kancelářích i domácnostech. Při výrobě skládacích krabic se řídíme dle norem FEFCO. V případě vašeho zájmu vám můžeme vyrobit skládací krabice na míru.
Kontakty Akart CZ spol. s r.o.
Bystřička 384
756 24 Bystřička

Mobil: +420 774 500 656
Mobil: +420 775 514 529
E-mail: info@akart.cz

Ukaž na mapě
Enjoyed with Azami.cz
Enjoyed with Azami.cz