Novinky

< Zpět na aktuality


Přepravní boxy z vlnité lepenky 7VL

Mezi kartonové obaly s vysokou nosností se řadí krabice z vlnité lepenky 7VL, které nabízejí vysokou nosnost. Silné stěny ze 7VL mají také velmi dobrou tlumící schopnost. Oceníte proto i jejich vysokou odolnost vůči případným nárazům a ochranu uskladněných předmětů před vnějším působením vlhkosti.

Vzhledem k tomu, že jsou tyto krabice dostatečně pevné, lze jimi nahradit dokonce i dřevěné a překližkové bedny. Vhodné jsou proto pro použití v železniční, silniční, letecké i námořní dopravě.

Díky všem těmto vlastnostem jsou přepravní boxy ze 7VL vhodným řešením pro náročný transport nebo dlouhodobé uskladnění zboží. Spolu s ochrannými hranami a proložkami nabízejí systém opravdu spolehlivého a bezpečného balení. Navíc představují minimální pořizovací náklady a lze je použít i opakovaně.

Akart se zaměřuje na sériovou výrobu krabic ze 7VL na míru v minimálním výrobním množství 300 m2 spotřebované lepenky a více. Výroba těchto krabic běžně trvá přibližně 3 týdny. Krabice z vlnité lepenky 7VL vyrábíme dle norem katalogu FEFCO. Jsou přizpůsobeny větší zátěži a mají i velmi dobrou stabilitu. Ideální jsou proto nejen pro těžké, ale i velmi křehké předměty.

Máte zájem o přepravní boxy ze 7VL? Kontaktujte nás.


Kontakty Akart CZ spol. s r.o.
Bystřička 384
756 24 Bystřička

Mobil: +420 774 500 656
Mobil: +420 775 514 529
E-mail: info@akart.cz

Ukaž na mapě
Enjoyed with Azami.cz
Enjoyed with Azami.cz