Novinky

< Zpět na aktuality


Stěhovací krabice s fixačními prvky

Vážení zákazníci, pokud plánujete stěhování, využijte naší nabídky a pořiďte u nás krabice na stěhování, díky kterým bude vaše stěhování opravdu pohodlné. Nejlevnější stěhovací krabice mají provedení základní klopové krabice. Připravené pro vás máme také kartonové krabice s víkem, do kterých můžete uložit předměty bez obav z vypadnutí nebo jejich poškození. Díky tomu bude převezení a následné donesení vašich věcí o mnoho snazší.

Do krabic na stěhování také můžete uložit různé dokumenty, šanony, knihy, hračky, oblečení, sezónní věci, boty atd. Díky praktickému víku se vám do krabice při stěhování nedostanou žádné nečistoty a věci uložené uvnitř vám nebudou vypadávat ven.

Výhodou krabice na stěhování z kartonu je její nízká hmotnost a skladnost. Pro ještě větší efekt lze krabici zajistit lepící páskou nebo kouskem provázku. Kartonové krabice s víkem, díky čemuž je můžete libovolně naskládat na sebe. Jsou také spolehlivě pevné a odolné vůči poškození. Pokud tedy hledáte praktické krabice na stěhování různých rozměrů a velikostí, kontaktujte nás. V případě, že byste chtěli předměty uvnitř krabice dokonale zabezpečit, najdete v naší nabídce také speciální fixační prvky do krabic.

 

Kontakty Akart CZ spol. s r.o.
Bystřička 384
756 24 Bystřička

Mobil: +420 774 500 656
Mobil: +420 775 514 529
E-mail: info@akart.cz

Ukaž na mapě
Enjoyed with Azami.cz
Enjoyed with Azami.cz