Novinky

< Zpět na aktuality


Proklady ze strojní lepenky

Strojní lepenka se řadí mezi klasické balící materiály z papíru o vyšší plošné hmotnosti. Samotnou tloušťku strojní lepenky tvoří a vyplňují k sobě v celé ploše plné spojené vrstvy stejných i rozdílných materiálů.

Strojní lepenka může mít hnědou nebo hnědošedou barvu. Plná lepenka se vyrábí ze sběrového papíru. Takto vznikají především šedé lepenky, které obsahují větší podíl sběru z vlnitých lepenek a papírových pytlů s obsahem sulfátových vláken. Proklady ze strojní lepenky jsou ekologické, 100% recyklovatelné a tudíž chrání životní prostředí.

Pro výrobu lehkých kartonáží se používají plné lepenky vyráběné na papírenských strojích do plošné hmotnosti. Jejich slepováním do více vrstev, případně v kombinacích s pevnými sulfátovými papíry se vyrábějí slepované lepenky, které jsou hlavním druhem lepenek pro výrobu těžkých kartonáží.

Nabízíme vám proklady z 2 vrstvé, 3 vrstvé, 5 vrstvé, 7 vrstvé vlnité lepenky, z voštiny nebo šedé strojní lepenky různých gramáží. Nejžádanější formáty z 3VL a 5VL (např. 1200x800 mm na europaletu) u nás najdete běžně skladem. Pro více informací nás kontaktujte.
Kontakty Akart CZ spol. s r.o.
Bystřička 384
756 24 Bystřička

Mobil: +420 774 500 656
Mobil: +420 775 514 529
E-mail: info@akart.cz

Ukaž na mapě
Enjoyed with Azami.cz
Enjoyed with Azami.cz