Novinky

< Zpět na aktuality


Přednosti papírových tubusů

Přemýšlíte nad tím, jak ochránit vaše dokumenty, projektové výkresy, diplomy, mapy nebo plakáty před poškozením? Vyzkoušejte praktické papírové tubusy, které zajistí ochranu předmětů před nežádoucím znečištěním a poškozením. Do papírového tubusu dokument snadno srolujete a předejdete tak jeho pomačkání. Do tubusu jej navíc nemusíte ani přehýbat, papír zůstane neporušen, což určitě oceníte.

Papírové tubusy také dokážou ochránit uložené dokumenty před pronikající vlhkostí, jelikož jsou opatřeny plastovým víčkem. Výhodou papírového tubusu je také jeho možnost opakovaného používání a dlouhá životnost. Jsou také výrazně lehčí než obaly z kovových materiálů, takže pro přepravu či přenášení z místa na místo jsou naprosto ideální.

Naše společnost vám standardně nabízí papírové tubusy vnitřních průměrů od 35,3 mm až do 300,5 mm o délce 40 až po 12 000 mm. K dispozici jsou také různé tloušťky papírových tubusů: od 1 až po 16 mm. Takže rozhodně máte u nás z čeho vybírat. V případě vašeho zájmu o papírové tubusy nás kontaktujte. Rádi vám také odpovíme na případné dotazy.


Kontakty Akart CZ spol. s r.o.
Bystřička 384
756 24 Bystřička

Mobil: +420 774 500 656
Mobil: +420 775 514 529
E-mail: info@akart.cz

Ukaž na mapě
Enjoyed with Azami.cz
Enjoyed with Azami.cz