Novinky

< Zpět na aktuality


Kartonová víka na euroboxy

Vážení zákazníci, součástí našich služeb je nejen výroba kartonových krabic a euroboxů, ale také výroba kartonových vík na zakázku.

Kartonová víka chrání předměty umístěné ve spodním kartonovém dílu. Akart vyrábí kartonová víka z několikavrstvé lepenky, která zajistí perfektní ochranu zboží uloženého v kartonových euroboxech.

Kartonová víka jsou navržená a uzpůsobená pro snadnější poskládání zboží do regálů či na paletách. Použít je také můžete pro přikrytí palet s uloženými kartonovými krabicemi. Stejně jako papírové euroboxy vám i kartonová víka Akart můžeme vyrobit na míru.

Kartonová víka na paletové euroboxy vám můžeme vyrobit z 3VL i 5VL lepenky, která se vyznačuje vysokou odolností vůči průtlaku a poškození. Kartonová víka na paletové boxy vám dodáme v rozloženém stavu, jednoduchým způsobem si je složíte a jsou zcela funkční. Díky jejich stabilní pevné konstrukci je můžete využít i opakovaně.

V případě jakýchkoliv dotazů ohledně kartonových vík, kartonových krabic nebo kartonových euroboxů, nás neváhejte kontaktovat.



Kontakty Akart CZ spol. s r.o.
Bystřička 384
756 24 Bystřička

Mobil: +420 774 500 656
Mobil: +420 775 514 529
E-mail: info@akart.cz

Ukaž na mapě
Enjoyed with Azami.cz
Enjoyed with Azami.cz