Novinky

< Zpět na aktuality


Mirelon ve formě přířezů nebo rolí

Mirelon ocení každý, kdo potřebuje zabalit výrobky opravdu bezpečně a kvalitně. Mirelon nabízíme v praktických rolích nebo ve formě přířezů.

O jaký materiál se vlastně jedná? Mirelon je odlehčený pěnový polyethylen, který má uzavřenou buněčnou strukturu. Je hygienicky nezávadný a šetrný k životnímu prostředí.

Skvěle se hodí pro balení zboží, zásilek a balíků. Své uplatnění nachází také ve stavebnictví, kde se využívá například jako izolační materiál.

Mezi přednosti mirelonu patří jeho tvárnost, snadno se stříhá, je lehký a zároveň dostatečně odolný vůči poškození, protržení či vlhkosti. Díky své ohebnosti a trvalé pružnosti je pro balení zboží jako stvořený. Zabalené předměty v mirelonu jsou tak chráněny před poškozením či rozbitím. Současně mirelon zabalené předměty ochrání před prachem a nečistotami.

Díky všem těmto svým vlastnostem má mirelon skutečně všestranné využití a je skvělým doplňkem kartonových krabic v případě, že chcete uskladnit a přepravit křehké zboží náchylné k poškození. Máte zájem o přířezy nebo role mirelonu? Cena mirelonu se odvíjí od požadované pevnosti a množství. Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám zodpovíme i vaše dotazy.

Mirelon

Kontakty Akart CZ spol. s r.o.
Bystřička 384
756 24 Bystřička

Mobil: +420 774 500 656
Mobil: +420 775 514 529
E-mail: info@akart.cz

Ukaž na mapě
Enjoyed with Azami.cz
Enjoyed with Azami.cz