Novinky

< Zpět na aktuality


Polyesterové PES pásky pro fixaci zboží na paletách

Polyesterové pásky PES jsou vhodné k fixaci zboží na paletě a pro zajištění nákladu při přepravě. Díky své vysoké pružnosti dokážou absorbovat větší nárazy než pásky ocelové. Navíc se jedná o ekologičtější variantu ocelových pásek.

Pásky PES mají spoustu předností, pro které je lze jen stěží něčím jiným nahradit. Oproti jiným materiálům se totiž snadno přizpůsobí každému tvaru a lze je dodatečně dotahovat, aniž by praskly nebo ztratily svoji pružnost. PES pásky jsou také oblíbené pro svoji bezpečnost, jelikož se nevymršťují a oproti jiným páskám nemají ostré hrany. Pro pevné spojení je vhodné doplnit vázací drátěnou sponkou.

PES pásky vynikají nízkou hmotností, díky čemuž se s nimi snadno a dobře manipuluje. Navíc jsou odolné vůči extrémním teplotním změnám i vůči korozi. To znamená, že mají skutečně dlouhou životnost.

PES pásky lze doporučit pro ruční i strojní upevnění či svazkování zboží na paletách. Zajistí dostatečnou bezpečnost při přepravě vašeho zboží. Velkou předností také je, že jsou polyesterové PES pásky opakovatelně použitelné, což vám ušetří finance i životní prostředí.

Kontakty Akart CZ spol. s r.o.
Bystřička 384
756 24 Bystřička

Mobil: +420 774 500 656
Mobil: +420 775 514 529
E-mail: info@akart.cz

Ukaž na mapě
Enjoyed with Azami.cz
Enjoyed with Azami.cz