Novinky

< Zpět na aktuality


Vyrábíme klopové krabice 3VL s reklamním potiskem

Klopové krabice z vlnité lepenky 3VL jsou lehké, skladné a pohodlně se s nimi manipuluje. Dodávají se v rozloženém stavu a jsou okamžitě použitelné, jelikož jejich poskládání je rychlé a snadné. V případě vašeho zájmu mohou být krabice opatřeny reklamním potiskem, logem vaší firmy apod. Díky tomu budou vaše krabice odlišené od těch běžných.

Jsme schopni vám zajistit sériovou výrobu krabic na míru v minimálním výrobním množství 300 m2 spotřebované lepenky a více. Výroba běžně trvá cca 3 týdny.

Krabice z třívrstvé vlnité lepenky jsou mezi zákazníky nejčastěji využívaným kartonovým obalem. Klopové krabice z vlnité lepenky 3VL se používají k ochraně zboží při přepravě, k úschově osobních předmětů, dokumentů nebo například ke stěhování.

Pokud je kartonová krabice navíc opatřená praktickými klopami, můžete se spolehnout, že předměty budou uvnitř krabice dostatečně chráněny před vypadnutím, poškozením i znečištěním.

Vlnitá lepenka je ekologický materiál a je 100% recyklovatelná. Třívrstvá vlnitá lepenka vzniká spojením jednoho vlnitého a dvou rovných papírů. Účel použití vlnitých lepenek se odvozuje od gramáže. Třívrstvou vlnitou lepenku lze použít také jako praktický proklad či obal výrobku.

 

 

Kontakty Akart CZ spol. s r.o.
Bystřička 384
756 24 Bystřička

Mobil: +420 774 500 656
Mobil: +420 775 514 529
E-mail: info@akart.cz

Ukaž na mapě
Enjoyed with Azami.cz
Enjoyed with Azami.cz