Novinky

< Zpět na aktuality


Zakázková výroba polystyrenových tabulí

Vážení zákazníci, rádi bychom vám nabídli naši doplňkovou službu, kterou je zakázková výroba polystyrenových tabulí z pěnového a extrudovaného polystyrenu.

Největší formáty polystyrenových tabulí můžeme nabídnout ve velikosti 2500x1250 mm, minimální tloušťka polystyrenové tabule jsou 3 mm, maximální tloušťka je 1000 mm. Nabídnout můžeme různé pevnosti polystyrenové tabule.

Polystyren je využitelný v mnoha různých odvětvích. Zajišťuje vnitřní fixaci předmětů v krabicích a má výborné tlumící vlastnosti. V obalovém průmyslu je jednou z nejlepších alternativ z hlediska nákladů, univerzálnosti a účinnosti. Mezi základní vlastnosti polystyrenu se řadí lehkost, je možné ho snadno zpracovat, obrábět, kašírovat i recyklovat. Polystyren je odolný vůči stlačení, vlhkosti i teplotním výkyvům. Je tvarově přizpůsobitelný a hygienicky nezávadný.

Polystyren má celou řadu využití. Používá se pro ochranu průmyslových výrobků při jejich transportu a manipulaci. Dokáže spolehlivě zabezpečit potraviny, kosmetiku i farmaceutické výrobky. Výborně ochrání křehké výrobky před poškozením či rozbitím. Díky svým izolačním vlastnostem polystyren nachází své uplatnění také ve stavebnictví nebo třeba v chladírenství.
Kontakty Akart CZ spol. s r.o.
Bystřička 384
756 24 Bystřička

Mobil: +420 774 500 656
Mobil: +420 775 514 529
E-mail: info@akart.cz

Ukaž na mapě
Enjoyed with Azami.cz
Enjoyed with Azami.cz