Novinky

< Zpět na aktuality


Lisované papírové hrany jsou praktickou vychytávkou

Usnadněte si balení křehkých předmětů a využijte k tomu praktickou a současně levnou pomůcku. Vyzkoušejte ochranné papírové hrany, které se pro zajištění předmětů hodí zejména pro svou vysokou pevnost, tuhost a odolnost. Předmět proto bude v krabici perfektně zafixován na svém místě.

Naše ochranné papírové hrany se skládají z několika vrstev silné lepenky, kraftového papíru a disperzního lepidla. Papírové hrany můžete používat horizontálně i vertikálně. Takto bude zabalený produkt dokonale chráněný ze všech stran.

Lisované ochranné hrany z papíru dodáváme v přesně nařezaných délkách dle přání zákazníka (až do max. celková délky 6 m). Určitě oceníte, že při balení mohou být ochranné papírové hrany aplikovány na výrobek jak horizontálně, tak vertikálně a tudíž finálně zabalený produkt je pak chráněn proti tlaku a nárazu ze všech stran.

Pokud máte zájem o ochranné papírového hrany, neváhejte nás kontaktovat. Ochranné papírové hrany jsou recyklovatelné, což znamená, že nezatěžují životní prostředí. Oceníte také jejich výbornou cenovou dostupnost.

Lisované ochranné hrany z papíru

Kontakty Akart CZ spol. s r.o.
Bystřička 384
756 24 Bystřička

Mobil: +420 774 500 656
Mobil: +420 775 514 529
E-mail: info@akart.cz

Ukaž na mapě
Enjoyed with Azami.cz
Enjoyed with Azami.cz