Novinky

< Zpět na aktuality


Krabice z vlnité lepenky 7VL pro náročný transport zboží

Krabice z vlnité lepenky 7VL slouží pro dlouhodobé skladování, ale využít je můžete i při přepravě produktů náchylných k poškození jako jsou různé mechanické součástky, průmyslové výrobky nebo strojní díly.

Vhodné jsou tyto krabice pro transport nákladu na všech přepravních cestách, a to v železniční, silniční, letecké i námořní dopravě. Krabice ze sedmivrstvé lepenky poskytují produktům dostatečnou ochranu díky silným stěnám, které mají vynikající tlumící schopnost.

Pro přepravu těžkého nebo extrémně křehkého zboží v náročných podmínkách jsou proto dobrou volbou krabice z vlnité lepenky 7VL, které spolu s ochrannými hranami a proložkami nabízejí systém spolehlivého a bezpečného balení. Krabice z vlnité lepenky 7VL vyrábíme dle norem katalogu FEFCO. Jsou přizpůsobeny větší zátěži a vynikají svojí pevností i velmi dobrou stabilitou.

Krabice z vlnité lepenky 7VL s praktickými klopami můžete navíc poskládat na sebe a maximálně tak využít prostor palet. V případě vašeho zájmu o výrobu krabic ze sedmivrstvé lepenky nás kontaktujte.


KRABICE Z VLNITÉ LEPENKY 7VL KRABICE Z VLNITÉ LEPENKY 7VL

 

Kontakty Akart CZ spol. s r.o.
Bystřička 384
756 24 Bystřička

Mobil: +420 774 500 656
Mobil: +420 775 514 529
E-mail: info@akart.cz

Ukaž na mapě
Enjoyed with Azami.cz
Enjoyed with Azami.cz