Novinky

< Zpět na aktuality


Dárkové krabice s průhledným otvorem

Pro reprezentativní vzhled výrobků se hodí dárkové krabice, které dokážou dodat každému předmětu luxusní vzhled. Dárkové krabice a krabičky jsou vhodné pro každou příležitost a mají širokou škálu využití. Vyrobit vám můžeme např. dárkové krabice na víno, na potraviny, kosmetiku nebo na dárkové předměty. Zvolit si můžete libovolný tvar dárkové krabice, který může být klasický i originální. Velmi oblíbené jsou například efektní dárkové krabice s průhledným otvorem, dárkové krabice s klopami či s víkem, šestihranné dárkové krabice a další.

Dárkové krabice se nejčastěji vyrábějí z dvouvrstvé vlnité lepenky. Mohou být potažené elegantním bílým, zlatým, stříbrným i barevným papírem, který dodá krabičce jedinečný vzhled. Rádi se přizpůsobíme vašim přáním i požadavkům a zhotovíme vám dárkové krabice na míru. Dárkové krabice si u nás můžete také nechat potisknout firemním logem, věnováním či reklamním sdělením. V případě vašeho zájmu o dárkové krabice na míru nás neváhejte kontaktovat.



Dárkové krabice                                                                                   Dárkové krabice      Dárkové krabice      Dárkové krabice

Kontakty Akart CZ spol. s r.o.
Bystřička 384
756 24 Bystřička

Mobil: +420 774 500 656
Mobil: +420 775 514 529
E-mail: info@akart.cz

Ukaž na mapě
Enjoyed with Azami.cz
Enjoyed with Azami.cz