Novinky

< Zpět na aktuality


Vyrábíme krabice na pizzu s atestem pro styk s potravinami

Zabýváte se výrobou pizzy? Potom jistě potřebujete zajistit pravidelnou dodávku kvalitních krabic na pizzu, které budou splňovat normu pro kontakt s potravinami. Naše firma Akart se zabývá výrobou kartonových obalů včetně krabic na pizzu.

Správná krabice na pizzu by měla být rozhodně reprezentativní na pohled. Měla by být ale také kvalitní, odolná a pevná. A to vše pro zajištění bezproblémového převozu pizzy. My jsme schopni vám zajistit potisk krabice na pizzu logem vaší pizzerie. U nás tedy najdete kompletní servis. Domluvit se s námi můžete na pravidelné dodávky za výhodnou cenu.

Odolnost krabic na pizzu je zajištěna tím, že se k jejímu zhotovení používá nejčastěji třívrstvá vlnitá lepenka s jemnou vlnou E. Nabídnout vám můžeme nejrůznější velikosti krabic dle rozměrů vaší pizzy, kterou chcete nabízet. Jsme schopni vám zajistit, aby vaše krabice na pizzu měly materiál s atestem pro přímý styk s potravinami, Pokud byste měli zájem o cenově výhodnější lepenku, která tento atest nemá, lze tento problém vyřešit tím, že na dno krabice dáte alobal. Takto to řeší mnoho firem s pizzou. Záleží pouze na vás a vašich finančních možnostech.

Krabice na pizzu vám dodáme v rozloženém stavu. Složení těchto krabic je velice snadné a rychlé. Díky tomu, že se krabice na pizzu dodávají v rozloženém stavu, můžete ušetřit značné náklady za přepravu, jelikož se tím ušetří prostor. To, aby krabice na pizzu po složení držela, je zajištěno tím, jak je navržená a rozhodně není potřeba používat pro složení nějaké lepidla či lepící pásky.

V případě vašich dotazů nás neváhejte kontaktovat. Rádi vám vše vysvětlíme a zodpovíme vám na vaše otázky. Spokojenost našich zákazníků je pro nás na prvním místě.

Krabice na pizzu Krabice na pizzu Krabice na pizzu

 

 

 

 

Kontakty Akart CZ spol. s r.o.
Bystřička 384
756 24 Bystřička

Mobil: +420 774 500 656
Mobil: +420 775 514 529
E-mail: info@akart.cz

Ukaž na mapě
Enjoyed with Azami.cz
Enjoyed with Azami.cz