Novinky

< Zpět na aktuality


Jaké může být další využití krabic určených na stěhování?

Krabice určené na stěhování jsou nezbytné pro hladký průběh tohoto náročného období.

Kromě samotného stěhování mohou mít i další užitečné využití. Zde je několik možností:

Ukládání sezónních předmětů: Krabice můžete použít k uložení sezónních věcí, jako jsou zimní bundy, letní plavky nebo vánoční dekorace. Udrží vaše věci organizované a chráněné před prachem a vlhkostí.

Roztřídění věcí: Po stěhování můžete krabice dále využít k organizaci věcí v novém bydlení. Například je použít jako úložný prostor pro knihy, hračky nebo další předměty, které nechcete nechat volně ležet.

Odpadkový koš: Velkou krabici můžete označit a použít ji jako dočasný odpadkový koš na směsný odpad. Stačí do ní dát sáček a máte jednoduché řešení pro dočasnou likvidaci odpadu.

Organizér v kufru: Pokud často cestujete autem, můžete využít krabici jako organizér v kufru. V ní můžete ukládat olej, kapalinu do ostřikovačů, kabely a další nástroje potřebné pro opravu vozidla.

Recyklace: Pokud krabice sloužily pouze jako přepravní krabice během stěhování, je vhodné je recyklovat. Odevzdejte je na příslušné místo nebo kontejner, aby mohly být znovu využity.

Při výběru krabic na stěhování je důležité sledovat parametry, jako je materiál, nosnost, přítomnost otvorů pro přenášení a možnost stohování. Aby šly krabice pokládat na sebe, musí mít víko, klopy nebo jiný uzavírací mechanismus.

Kontakty Akart CZ spol. s r.o.
Bystřička 384
756 24 Bystřička

Mobil: +420 774 500 656
Mobil: +420 775 514 529
E-mail: info@akart.cz

Ukaž na mapě
Enjoyed with Azami.cz
Enjoyed with Azami.cz